Digital Marketing

Investeste in site-ul tau si iti putem aduce clienti pe site, chiar acum!

DE CE SA ALEGETI SERVICIILE NOASTRE

Vrei mai multi clienti?

Prin intermediul serviciilor noastre, compania dumneavoastra beneficiaza de branding si vizibilitate sporita in mediul online, la costuri mai scazute decat cele generate de publicitatea conventionala. De asemenea, afacerea promovata pe internet isi mareste numarul de clienti (deoarece mesajul publicitar ajunge mult mai rapid la persoana interesata de serviciile / produsele pe care le oferiti) si obtine o excelenta reputatie online.

Rapoarte Complete

BENEFICIATI DE RAPOARTE COMPLETE SI DE CEI MAI BUNI SPECIALISTI, MEREU LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTA.

Marim Numarul de Vizitatori

SITE-UL DUMNEAVOASTRA APARE PE PRIMA PAGINA IN GOOGLE LA CAUTARE DUPA CUVINTELE CHEIE RELEVANTE SI IMPORTANTE PENTRU AFACEREA DUMNEAVOASTRA.

Suport Permanent

OFERIM SUPORT PERMANENT, ELECTRONIC SI TELEFONIC, PENTRU A REZOLVA CAT MAI RAPID PROBLEMELE APARUTE.

Promovare Online a Site-ului

CASTIGATI CLIENTI PRIN SERVICII COMPLETE DE PROMOVARE ONLINE (COMUNICATE DE PRESA, ANUNTURI, CREARE BLOGURI, CAMPANII GOOGLE ADWORDS, FACEBOOK ADS SI MULTE ALTELE.)

EXPERIENTA

Platesti pentru Trafic de Calitate

Am inglobat serviciile de promovare organica sub forma abonamentelor lunare, astfel incat acestea sa se preteze pentru orice timp de afacere. De asemenea, eleboram si strategii personalizate de marketing online, in functie de necesitatiile si bugetele clientilor.

DE CE NOI

Ce Servicii Oferim

Promovare SEO

Search Engine Optimization (SEO) este procesul de îmbunatatire a vizibilitatii unei pagini web în motoarele de cautare. SEO reprezinta o investitie in site, pe termen mediu si lung, care va poate aduce clienti si venituri din ce in ce mai mari, provenite din mediul online.

Google Ads

Google Ads este un serviciu de publicitate oferit de Google proprietarilor de site-uri care doresc sa afiseze anunturi sponsorizate in cadrul cautarilor Google, dar si pe site-urile care fac partea din reteaua Google Adsense.

Optimizare Conversie

Mai multi vizitatori nu inseamna neaparat mai multi clienti! Daca doriti sa aveti o rata de conversie mai mare a traficului de pe site in vanzari si campanii publicitare mai eficiente, adica un profit mai mare, ne puteti contacta oricand!

Facebook Ads

Doriti sa obtineti clienti investind mult mai putini bani decat prin intermediul modalitatilor clasice de promovare ? Realizam si Administram Campanii prin Facebook Ads.

Consultanta

Ai o idee, vrei sa dezvolti o afacere, dar nu stii de unde sa incepi? Clientii intarzie sa apara? Responsabilitatile te coplesesc? Vrei sa-ti cresti profitul? Noi iti oferim solutii!

Tik Tok Ads

Platforma cu cei mai multi utilizatori din Romania va poate aduce awareness, dar si clienti.

Doriti o Analiza Gratuita?

Contactați-ne

Suna la numarul de mai jos pentru consultanta rapida.

0738157674